Schijnbare tekorten van voedingsstoffen.

→ Graag wil ik jullie onderstaande ervaringen uit mijn eigen praktijk Rug in balans delen.

Als ik bij mijn cliënten m.b.v. kinesiologie en het repertorium test dan wil er weleens voedingsstoffen als een mineraal, een vitamine of natuurgeneesmiddel als suggestie voorbijkomen. In de meeste gevallen betreft het een ‘schijntekort’. Vaak is het resetten van de fysiologie van een voedingsstof of middel voldoende om de verstoring op te heffen.

Wat zit daarachter.

De verwerking van een bepaalde voedingsstof is verstoord, dat is waar de test ons op wijst. Dus zaak om daar specifiek aandacht aan te besteden. Wat ik dan als controle test doe is: heb ik alleen te ontstoren, moet persoon het extra innemen of zijn beide opties nodig. Mocht alleen ontstoren voldoende zijn dan benoem ik hier een paar mogelijkheden als idee wat er achter kan zitten.
De opname in de darmen is verstoord, of het transport in het bloed functioneert niet voldoende omdat er niet voldoende cholesterol is (ja dat kan!) of cel receptoren functioneren niet voldoende. In zo’n geval is het ontstoren van de fysiologie voldoende om een verbetering te creëren. Je controleert dit door het betrokken stofje te testen nadat je gereset hebt.

Het ziet er naar uit dat verstoringen zich steeds meer gaan verbergen of anders gezegd, dat de oorzaken zich steeds meer gaan verschuilen.

De complexiteit van ons bestaan is zo immens geworden dat blokkades uit allerlei niet te kunnen bedenken hoeken ontstaan. Met mijn bewuste, dus het goed doorvragen, denken enzovoorts dek ik maar 4-5% van de werkelijkheid mee in relatie tot ons gehele systeem. De rest van de 95% wordt door ons onderbewuste geregeld. En daar zit vaak het antwoord op de vraag die we allemaal weleens hebben; ‘waarom blijft een deel van mijn cliënten zijn klachten houden? Of hoe kan het dat cliënt nadat hij van zijn ene klacht af is nu weer een andere heeft? Wat is er aan DE HAND?

Blijf niet op de geijkte route lopen.

Sla eens een andere weg in. Je weet het resultaat van deze reeds lange tijd bewandelde route!

Weet dat met behulp van een spiertest heel gemakkelijk na te gaan is waar bij jouw cliënten de verstoring zit. Hoe zou het voor jou zijn als je je cliënten 100% klachten vrij krijgt?

Leestip: Waarom je deze Healing Reset Methode nodig hebt!