Transformatie voor proefpersoon tijdens opleidingsdagen

→ In de lesruimte van de opleiding gevestigd in een mooi PAKHUYS vinden tijdens de opleiding mooie transformaties plaats. Zo ook tijdens de tweede editie van de Healing Reset Methode december afgelopen jaar.

De deelnemers van toen, Alies Olling (logopediste) en Bernadette Franken (thuiszorg) gaan met de nieuwe opgedane reset vaardigheden aan de slag. Zodat ze bij hun cliënten nog effectiever de lading in hun (onbewuste) systeem kunnen ontstoren waardoor deze hun leven wat ze voor ogen hebben, gaan leven.

We willen allemaal gehoord, gezien en geliefd worden door onze omgeving. Veel ruis kan daar in zijn ontstaan door de lading in ons onbewuste die ons op het verkeerde been zet.

Zo ook onze proefpersoon die aanwezig was op de tweede dag. Ze ervaarde veel schuld gevoelens naar haar kinderen toe en naar de rest van de wereld. Ze zou heel graag meer tijd door willen brengen in de natuur te zijn zodat ze zichzelf kan opladen.

In 5 stappen lading schuld ontstoort

Dat schuldgevoel drukte letterlijk en figuurlijk op haar en veroorzaakte heel veel spanning in haar lijf. Tot overmaat kwam ze maar niet door een schouderklacht heen die ze in mei had opgelopen door een val van een paard. Bij deze val was de pees van de Supraspinatus doorgescheurd. Ondanks de geslaagde operatie, fysiotherapie en osteopathie ervaarde ze amper veranderingen in haar klacht. Ze kon haar arm maar 70 graden op zij omhoog bewegen.

Door de 5 stappen van de Healing Reset Methode te doorlopen ontdekten we met haar dat haar schuldgevoel alle ontwikkelingen die ze wilde blokkeerde. En de lading die dat veroorzaakte hebben we ontstoord.

Het ultieme wat onze proefpersoon wilde ervaren in haar leven is ‘dankbaarheid’. Deze voor haar ondersteunende kwaliteit geïnstalleerd m.b.v. de Healing Reset Methode. Je zag haar hele energieveld hierdoor weer oplichten. Deze ontlading van het onbewuste was een perfecte voorbereiding voor wat er daarna gebeurde.

Volledig en zelfstandig bewegen

Het volgende wat we bij haar toepasten was een reset van haar subscapularis d.m.v. het Schouder Reset Protocol uit de Triggerpoint Reset Methode (Tim van Orsouw). Dit zorgde binnen 10 minuten ervoor dat ze haar arm, zonder moeite volledig en zelfstandig weer naar boven kon bewegen. Zie het filmpje.

Wat het mooie is aan de Healing Reset Methode is dat deze inpasbaar is in ieder zijn praktijk. Door de Methode hebben we bij deze proefpersoon eerst zoveel mogelijk ontlading op onderliggende oorzaken bewerkstelligd. Dit gaf ontspanning en vrijheid in haar systeem. Om daarna met een andere techniek haar schouder los te krijgen.

Duurzame transformatie door aanpak onderstroom

Deze manier van aanpak zorgt ervoor dat je een duurzame verandering/transformatie creëert. De onderstroom aan lading is door de Healing Reset Methode weg waardoor de oorzaken voor de fysieke klacht er niet meer zijn. Je pakt met jouw therapeutische vaardigheden het lichamelijke aan en je zult merken dat je cliënt sneller verbetering ervaart en dat deze langer aanhoudt.

Wil je een bijdrage zijn voor jezelf, je cliënten, je vrienden en netwerk, onze planeet; dan zou Healing Reset Methode een weg voor jou kunnen zijn om bij jezelf en iedereen om je heen vrede, rust en ontspanning in het systeem te creëren.

Zou je willen weten of de Healing Reset Methode toegevoegde waarde is in je praktijk neem dan eens contact op met me. Dan gaan we telefonisch doornemen of deze methode voor jou en je cliënten een geschikte toevoeging is aan je therapeutische vaardigheden. Neem hiervoor contact op via info@healingresetcompany.nl.