WEBINAR: 'Alles is te resetten' met behulp van de Healing Reset Methode

Je weet het inmiddels zeker: veel lichamelijke klachten zijn aanwijzingen dat er bij je cliënten op dieper niveau thema’s spelen die hieraan ten grondslag liggen.

Je wilt met die onderliggende oorzaken aan de slag en het onderbewuste betrekken in je consulten. Je wilt ook aan de slag met healing.

Meld je dan aan voor de online live webinar op dinsdagavond 2 juli 2024!

Tijdens dit live webinar ‘Alles is te resetten’ neem ik je mee in de principes, uitgangspunten en gedachtegoed van de Healing Reset Methode en vertel ik je onder andere:

 • Wat de reden is dat het onderbewuste zo’n belangrijke rol speelt in ons systeem;
 • Wat jou gaat helpen om nog betere resultaten te behalen bij je cliënten;
 • Wat jou gaat ondersteunen in de weg naar holisme;
 • En waarom alles te resetten is!

Je kunt met de Healing Reset Methode het verschil maken bij je cliënten, bij jezelf en in je hele praktijkvoering.

“De Healing Reset Methode opleiding is een krachtige en complete toolkit welke mij de bijzondere aanvulling heeft gegeven om op holistische en integrale wijze mijn werk als coach uit te voeren. De Healing Reset Methode combineert natuurgeneeskunde, energetisch werk en praktische tools, allen in een zeer effectieve methodiek bijeengebracht, welke een unieke bijdrage leveren in het aanpakken, behandelen en oplossen van zichtbare en niet zichtbare problemen bij mijn cliënten.” | Robert van der Wolk, spreker en life Coach |

Deze methode past bij jou, als je ziet dat de vragen van je cliënten niet alleen een fysieke oorzaak (en oplossing) hebben, maar dat er vaak onderbewuste thema’s  aan hun klacht ten grondslag liggen.

De Healing Reset Methode past ook bij degene die zichzelf de vragen hebben gesteld: Ben ik toe aan een nieuw niveau van werken?
Wat is ook alweer de reden dat ik ooit therapeut of coach ben geworden?
Doe ik nog steeds wat bij me past?

Zet het onderbewuste in voor een ander resultaat voor je cliënt. Neem deel aan dit webinar en leer meer over deze unieke methode.

Wanneer: dinsdag 2 juli 2024
Waar: jij thuis – ik in de praktijk
Start: 20:00 uur
Duur: ongeveer 1,5 uur
Vorm: Informatieve lezing met mogelijkheid tot stellen van vragen
Investering: je tijd en focus
PS: check ook je SPAM box vooral degene die met een Gmail en Hotmail emailadres zich aanmelden.

  Ja! Ik meld mij aan voor de (live) webinar: Alles is te resetten.

  “Mensen helpen met hun gezondheid, maar niet door medicatie.”Deze overtuiging heeft me op mijn twintigste naar de Academie voor Natuurgeneeskunde geleid. Daar volgde ik de vierjarige studie Natuurgeneeskunde die me veelzijdig en holistisch heeft gevormd.In 2017 behandelde ik een vrouw met schouderklachten. Bij de zoektocht naar wat in relatie stond tot die klacht, bleek ze een blokkade op haar schildklier te hebben. Ik heb haar gereset op die blokkade en haar hele energetische systeem kwam tot leven. Haar ogen werden enorm helder en ze zei: “Het lijkt alsof ik wakker word.” Deze bijzondere ervaring met resetten heeft enorme indruk op me gemaakt.Hieruit is de Healing Reset Methode ontstaan, die inmiddels al voor veel mensen een verschil heeft gemaakt. En ik kan niet wachten om deze kennis en ontwikkelingen ook met jou te delen.| Marcel Heijnes, grondlegger Healing Reset Methode |

  “Een krachtige methode, gebaseerd op alle opleidingen en ervaringen van Marcel en waarin enkel de belangrijkste zaken bij elkaar zijn gebracht. Het resultaat is een methode die verbluffend eenvoudig is en effectief. Scheelt me een aantal studies inkopen! | Janine Luttikhuis, orthomoleculair- en bioresonantietherapeut |

  Healing Reset Methode = kijken, ervaren en handelen voorbij dat wat je gewend bent.