Waarom je deze Healing Reset Methode nodig hebt!

→ Als je holistisch wil werken, of de benadering ervan, dan zul je, dan moet je het onderbewuste/onbewuste gaan betrekken in je sessies met je cliënt. Doe je dat niet dan laat je 95% van het potentieel liggen!

In de Healing Reset Methode betrekken we bij het onderbewuste/onbewuste het celgeheugen, het lichaamsgeheugen en de aura waarin ook allerlei informatie is opgeslagen.

In de Healing Reset Methode gaan we ervan uit dat als je het onderbewuste/onbewuste (celgeheugen, lichaamsgeheugen en aura) betrekt in de diagnose en het therapeutische gedeelte dat je de kracht van de 95% die daar zit gebruikt. In tegenstelling tot de 5% die ons bewuste denken inhoudt. Het is bergen zand verplaatsen met een bulldozer versus op de hand met een schop.

Visie

Als je maar 5% van het potentieel gebruikt om je cliënten te begeleiden in hun transformatieproces dan zul je nooit holistisch kunnen werken.

Als therapeut/coach en loop je ‘vast’ – je denken, je intuïtie, je ingevingen en gevoel brengen je heel ver alleen er is een missing link, een gevoel van onbehagen, gemis, onvolledig, incompleet, onbevredigend gevoel, het kan beter, de ontwikkeling staat stil, je wil een richtlijn/een doel/een handleiding om met het onbewuste aan de slag te gaan, je staat in de startblokken om het onbewuste/onderbewuste als hefboom in je sessies in te  bouwen.

Alleen je weet niet waar te starten. Welkom ooit wist ik dat ook niet en door de voor mij juiste ervaringen op te doen ben ik er ooit ermee gestart. Het is kiezen, voelen of het klopt, leren wat er nodig is en implementeren.

Een repertorium dat je ondersteunt

De Healing Reset Methode is geheel ontwikkeld en gericht op het zoeken naar de oorzaak (of oorzaken) die in relatie kunnen staan met de klacht (-en). Het repertorium wat je in de training ontvangt, zorgt ervoor dat je door een bepaalde route heen loopt die bij elke cliënt anders is. Die je op wegen brengt die niet te bedenken zijn, omdat het onderbewuste/onbewuste etc. de belangrijkste rol speelt in de routing. Hierdoor heb je een fantastische ondersteuning voor het ratio creatieve-intuïtieve diagnose proces wat er in je praktijk plaatsvindt.

Het je eigen maken van deze methode geeft een grote stap richting holistischer werken. En je hoeft daardoor minder bezig te zijn met; ‘wat zie ik over het hoofd’. Het repertorium is zo opgebouwd dat je je geen zorgen hoeft te maken over dat je te weinig weet.

Iris Noordzij, massagetherapeut: “Het repertorium die tijdens het testen gebruikt wordt geeft structuur in het proces. Er ontstaat een duidelijke lijn in de manier waarop cliënt en ik erachter komen wat er onbewust speelt. Het geeft de cliënt vertrouwen dat er op deze manier met dit instrument gewerkt wordt. Je pakt hiermee een totaalplaatje aan! Er is een duidelijk begin en einde en geen wazigheid.”

Kenmerken Healing Reset Methode

  • Alles is te ontstoren d.m.v. tapping en resetting.
  • De methode heeft een protocol van 5 stappen (B.O.O.S.T.) wat structuur geeft in je aanpak.
  • En alles wat je weerhoudt om iets te bereiken is mogelijk om te resetten.
  • Terug naar de fabrieksinstellingen!
  • De methode is heel gemakkelijk inpasbaar in je sessies en hierdoor een aanvulling op je bestaande praktijk.

Voor wie is deze training bedoeld:

Als je degene bent die gelooft of de overtuiging heeft dat lichamelijke klachten weerspiegelen wat er onderhuids speelt dan is deze training geschikt voor je.

Neem contact met me op via info@healingresetcompany.nl voor een gratis strategiegesprek in welke we nagaan of de methode een aanvulling is aan jou huidige therapeutische of coachende vaardigheden. Ik beloof je dat het een gesprek wordt met mooie uitwisseling van ideeën. Namasté.