Desinformatie is te resetten!

Door hun correctieve werking kunnen medicijnen een imprint achter laten. Ze corrigeren de fysiologie. Een correctie om iets aan te passen, aan te vullen op basis van goed en fout.

Alleen na langdurig gebruik van medicijnen kan de natuurlijke balans verstoord zijn. Je systeem onthoudt de informatie, de imprint en blijft in die corrigerende en onjuiste modus staan.

Het neurale netwerk wat is ontstaan zend foutieve informatie naar je lichaam waardoor het uit balans blijft. Hierdoor is het niet één geheel en uiteindelijk de bijwerkingen kan vertonen die ons alsnog ziek maken en houden.

Natuurlijke middelen daar in tegen ondersteunen het systeem, voeren impulsen uit om het natuurlijk genezend vermogen aan te zetten en verbeteren de fysiologische processen van ons lichaam. Fytotherapeutische middelen zijn daar een goed voorbeeld van. Deze ondersteunen en activeren, tijdelijk!, het zelfgenezend vermogen zodat de fysiologie van ons systeem in de juiste modus komt.

Dromen als inspiratie – het onderbewuste als kennisbron

Vanochtend werd ik wakker met een droom waarin een vrouw werkzaam als gezondheidsprofessional cynisch reageerde op het woord resetten. Ze zei: “jullie denken door simpel te resetten alles te kunnen oplossen en te beïnvloeden”. En ik werd met die droom wakker en zag dat heel ons systeem informatie onthoud. Goede en foute; en daar doet ons systeem altijd iets mee.

Verstorende informatie

Een stof, indruk (ervaringen) of iets anders laat een spoor, een neuraal netwerk en een energetische patroon, dus informatie, achter. Ons hele systeem, autonoom zenuwstelsel, hormoonsysteem, onze fysiologie en denk dan zeker ook aan ons water in onze fascie (bindweefsel) reageert op deze informatie. Het is niet goed of fout, dit zijn de werkingsprincipes van ons lichaam.

Echter als een imprint, een patroon je balans verstoord en verstoord houdt na gebruik dan heb je die verstoring aan te vliegen. In deze context denk ik ook aan; E-nummers, sporen van chemicaliën, medicijnen, narcose, vaccinatie etc.

Hoe de verstoring aan te vliegen?

Alles is informatie, alles heeft een energetisch patroon en creëert hierdoor een neuraal netwerk waardoor ons systeem op basis daarvan gaat acteren. Desinformatie verstoord ons systeem. Door de energie van desinformatie te veranderen, lees resetten, kan het systeem die valse en onjuiste informatie loslaten. Zodat het weer terug kan gaan naar zijn oorspronkelijke staat van zijn.

Het zelfgenezend vermogen zal de nieuwe oorspronkelijke staat gebruiken om in de fysiologie en energie alles te herstellen. Het gevolg is je klachten gaan op termijn verdwijnen.

Praktijkvoorbeeld; restklachten Covid

Man heeft Covid gehad. Heeft extreme vermoeidheid als belangrijkste klacht daaraan overgehouden. Mijn focus was zijn recente ziekte geschiedenis van pancreatitis en het verwijderen van de galblaas. Door gericht deze organen met fytotherapeutische middelen te ondersteunen, resetten van narcose, frustratie, limbisch systeem en de organen (alvleesklier, galblaas en lever) en cupping op de reflexzones op de rug ontstond een enorme verbetering. Zijn vermoeidheid was met 80% verminderd. Hierdoor kon hij naast zijn werk ook privé weer dingen doen.

Allerlei ziektes en (oor-) zaken hadden bij deze man een verstoord energiesysteem veroorzaakt. Door oorzakelijk al de restverschijnselen van deze ziektes en (oor-) zaken aan te pakken gaven de verandering. Zijn moeheid kon door zijn zelfgenezend vermogen omgebogen worden naar weer voldoende energie hebben om dagdagelijkse dingen te doen.

Tappend terug naar de fabrieksinstellingen

Wat ik zie is dat als we het autonoom zenuwstelsel en energetisch systeem resetten het de foutieve informatie, ik noem het vaak lading, kan loslaten. Waardoor andere therapieën of interventies beter aanslaan. Imprints die ondermijnend zijn worden doorbroken. Je hele systeem zet je terug in de fabrieksinstellingen.

De reset rug tapping strategie die ik ontwikkeld heb maakt dit mogelijk. Het faciliteert het hele systeem om zijn volledige zelfgenezend vermogen te kunnen gebruiken. Eerst om te helen en daarna je te ondersteunen om een gezond lichaam en geest te behouden. Zodat je het leven kan leiden wat je voor ogen hebt.

Interesse in deze reset strategie dan kun je elke maand mijn gratis webinar ‘Alles is te resetten’ volgen. Via deze link kan je je aanmelden.

Namasté,

Marcel