Online is ook alles mogelijk!

Door de veranderde omstandigheden wil je ook op afstand (online) je cliënten kunnen testen, helen en/of resetten.

Of je wil naast de offline mogelijkheden voor cliënten die van ver komen een mix van mogelijkheden aanbieden.

Het was even wennen in 2020 om dat wat ik offline deed ook online te gaan doen.

Mijn cliënten op afstand testen op de onderliggende oorzaken van hun klachten. Hoe zou dat gaan? En dat wat zich aandiende als onderliggende oorzaken ook te resetten. Zodat de lading die in het autonoom zenuwstelsel zit ook verandert tot neutraliseert. Waardoor er geen ruis meer is in het zenuwstelsel en zodoende geen doorbloedingsveranderingen ontstaan ergens in het lichaam. Vaak een belangrijke reden dat ons lichaam klachten heeft.

Wat te denken van op afstand helende energie gebruiken om de persoon in balans te brengen. Of dat je gericht op bepaalde plekken van het lichaam energie stuurt. Toen de drempel was geslecht en de eerste ervaringen zich aandienden begon bij mij ook door te dringen dat er meer mogelijk is.

Ik blijf een fan van offline.

Fysieke aanwezigheid in de praktijk maakt het hele pallet van mogelijkheden compleet. Alle signalen ook de non-verbale zijn dan optimaal te gebruiken om iemand volledig en compleet te begeleiden.

Tim heeft een sleeongeluk in Oostenrijk meegemaakt.

Hierdoor waar beide knieën en enkels zwaar geblesseerd. Een lang en intensief revalidatietraject heeft hem goed geholpen. Rest klachten zoals niet op de knieën kunnen hurken, enkels die dik zijn en heupklachten bleven. Na de twee offline behandelingen was het weer mogelijk om te hurken op de knieën en ze te laten rusten op de grond. Heupklachten waren een stuk minder. De enkels bleven dik.

Tijdens de lockdown 2020 hebben we een paar sessies online gedaan waarin coaching een belangrijke rol speelde. Tijdens de coaching bleek dat een indringende familie issue die al jaren speelt heel veel spanning in Tim zijn lichaam gaf. Deze lading heb ik op afstand gereset net zolang totdat het neutraal was in Tim zijn lichaam. Hij voelde zich na die online sessie super.

Gladde enkels

De dag erop kreeg ik een appje met een foto van zijn enkels waaruit bleek dat ze totaal glad waren geworden. Wat een bijzonder moment was dat op zaterdagmorgen dat ik die app ontving. Zo’n dergelijk resultaat verwacht ik niet en toch is het dan mogelijk.
Het lichaam laat zien hoe belangrijk het is om lading die in het autonoom zenuwstelsel zit te neutraliseren. Zodat de ruis eruit is en de doorbloeding in je lichaam weer optimaal wordt. Kennelijk heeft in dit geval de doorstroming van de lymfe ook positief gereageerd op de veranderingen.

Tijdens de verdiepingsdag van de opleiding Healing Reset Methode gaan we het online behandelen met elkaar offline doornemen. We gaan enig moment naar huis en gaan die avond vanuit ieder zijn eigen plek het op elkaar oefenen. De eerste lichting die een dergelijk training hebben gevolgd ervaarden allemaal ondanks de afstand de aanwezigheid van elkaar in hun eigen ruimte. Een dergelijke intense opbouw van connectie is op afstand mogelijk.

Wanneer ga jij inzien dat je ook op die manier aan de slag hebt te gaan!

Ook al heb je nu nog, ondanks het lezen van dit artikel, bezwaren, de bibbers en het gevoel dat je het niet zou kunnen. Als ik en vier oud-deelnemers het kunnen kan jij het ook!

De enige voorwaarde die ik stel is dat je eerst de basistraining gevolgd hebt en dan kan je deze vaardigheid leren. Online werken zonder dat je geleerd hebt om energie door te geven, testen met behulp van kinesiologie en resetten gaat niet brengen wat je nodig hebt om een geslaagde online resetsessie te realiseren.

Interesse gewekt? Neem contact op via 06-46425481.

Wil je nog meer weten kijk eens op deze pagina: De methode